Baze de date stiintifice

ANELIS PLUS


Thomson Reuters

THOMSON ISI este autoritatea recunoscută pentru evaluarea ISI a jurnalelor ştiinţifice, creat în colaborare cu prestigiosul Institute for Scientific Information din Philadephia, SUA. Acesta vă ajută să găsiţi, să analizaţi şi să folosiţi informaţiile din domeniul ştiinţelor exacte, artă sau ştiinţe sociale şi umaniste,.

THOMSON ISI este una dintre cele mai importante surse de documentare ştiinţifică la nivel mondial. Scopul acestei baze de date este de a oferi informaţii despre recunoaşterea ştiinţifică a articolelor ştiinţifice şi de identificare a noilor tendinţe şi tehnologii la nivel mondial.

Web of Science – oferă acces la rezumatele articolelor jurnalelor cotate ISI, din 1993 până în prezent, majoritatea cu indice de impact ISI. Instrumentele bibliometrice puse la dispoziţie permit identificarea citărilor primite de autori în revistele cotate ISI.

 


ProQuest

ProQuest Central este una din cele mai vaste surse de documentare enciclopedica online cu text integral, totalizand peste 17.350 de titluri periodice, teze doctorale, ziare, rapoarte, documente, clipuri video. Pe o singura platforma online sunt disponibile 26 din cele mai populare baze de date ProQuest care acoperă peste 160 de domenii, inclusiv de afaceri, ştiinţă şi tehnologie, medicină şi sănătate, literatură, societate şi cultură, arta, istorie, religie, calculatoare, educatie. Aceasta este o resursă multidisciplinara de neegalat pentru toţi cercetătorii, de toate nivelurile, precum şi o colecţie inovatoare pentru bibliotecile de toate tipurile.


 

EBSCO

EBSCO Host – Academic Search Complete

Bază de date academică, multidisciplinară, cu text integral. Cuprinde mii de reviste cu text integral și furnizează informaţii dintr-o largă varietate de discipline de studiu importante, precum antropologie, astronomie, biologie, chimie, construcţii civile, inginerie, studii etnice şi multiculturale, geologie, drept, ştiinţa materialelor, matematică, muzică, ştiinţe farmaceutice, fizică, psihologie, religie şi teologie, medicină veterinară, studii feministe, zoologie și multe altele.

Introducere in EBSCOhost


JSTOR

JSTOR este un serviciu nonprofit care permite descoperirea, accesul şi conservarea conţinutului academic. JSTOR colaboreaza cu comunitatea academică pentru a atinge următoarele obiective:

  • Ajuta cadrele didactice, cercetătorii si studentii sa descopere, sa utilize şi sa dezvolte o gamă largă de conţinut ştiinţific pe o platformă dinamica care creste productivitatea şi care faciliteaza noi forme de burse.
  • Ajuta bibliotecile sa ofere utilizatorilor acces la continut academic important.
  • Ajuta editorii sa abordeze un public nou si sa isi conserve conţinutul stiintific pentru generatiile
  • viitoare.

Folosita de milioane de cercetatori, profesori si studenti. continand peste 2,000 de reviste
academice si peste 1 milion de imagini, scrisori si alte surse primare, JSTOR este una dintre resursele cele mai de incredere pentru continutul academic.
Incepand din august 2010 JSTOR a lansat o noua platforma online. O caracteristică a aceastei noi interfete ofera posibilitatea fiecarui utilizator sa efectueze cautari in tot continutul platformei JSTOR.
Majoritatea titlurilor incluse in colectiile JSTOR au embargo de cel putin 4 ani.

 


VetMed Resource este cea mai cuprinzătoare bază de date din domeniul veterinar la nivel mondial. În cadrul acestei baze de date găsiţi peste 1,8 milioane de înregistrări care acoperă toată aria medicinei veterinare.
VetMed Resource cuprinde următoarele:

  • Peste 1,8 milioane de înregistrări derivate din CAB Abstracts
  • Peste 110,000 de documente în format full-text
  • “Datasheets” privind bolile şi agenţii patogeni de la porcine, păsări de curte şi rumegatoare
  • Accesul automat la “The Animal Health and Production Compendium”–o sursă enciclopedică privind sănătatea şi producţia alimentelor pentru animale
  • Articolele în format full-text vin de la reviste de specialitate

 


Legalis

Legislatia completa, actualizata a României si a Uniunii Europene
Jurisprudenta instantelor române si a celor europene

Afis Legalis

Atât de simplu să foloseşti Legalis


LISTA BAZE DE DATE ACCES GRATUIT


Publicitate

Talk with us on researcher's forum !

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: