Instrumente de promovare a antreprenoriatului feminin

Institutul Central de Cercetare Stiintifică a organizat împreună cu Ambasada S.U.A în data de 7 aprilie, ora 10:00, la Sala Senatului a Universităţii Spiru Haret, prezentarea: Instrumente de promovare a antreprenoriatului feminin Lector: SAMIRA COOK, vicepreşedinte pentru  Dezvoltare Antreprenorială a Coaliției Naționale Comunitare pentru Reinvestiții Washington D.C. Au fost invitaţi să participe studenţii şi cercetătorii Universităţii Spiru Haret.

FINAL2 Poster Samira Cook at Universitatea Spiru Haret Buch April 7

Doamna Cook  a fost anterior director al Centrului de Afaceri pentru femei din Washington D.C. care sprijină femeile intreprinzător prin cursuri de formare, consultații individuale, mentorat, precum și dezvoltarea mediului de afaceri prin intermediul oportunităților de achiziții publice și de export. Sub conducerea doamnei Samira Cook, Centrul de Afaceri pentru femei din Washington D.C a asistat peste 1000 de femei în atingerea obiectivelor lor de afaceri .

Serviciille oferite de Coaliţia Naţională Comunitare pentru Reinvestiţii ajută micile afaceri prin oferirea de asistenţă la demararea afacerii, elaborarea strategiei de dezvoltare a afacerii, access la capital, spaţiu de incubare a afacerii, consultanţă aprofundată, seminarii şi sesiuni de instruire , evenimente de networking.

Din partea Ambasadei SUA au participat ataşatul cultural, doamna Marjorie Stern şi Isabella Alexandrescu, coordonator programe culturale.

Ca recunoaştere a activităţii sale cu întreprinderile mici, doamna Samira Cook a fost nominalizată în calitate de Campion al Casei Albe pentru Schimbare în domeniul mentoratului în antreprenoriat.

Reclame

Talk with us on researcher's forum !

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: