Publicatii stiintifice de succes

Institutul Central de Cercetare Stiintifica al Universitatii Spiru Haret a organizat, Miercuri, 27 iunie 2012, ora 11.00, in Sala de Consiliu a Universitatii Spiru Haret workshopul Publicatii stiintifice de succes. Workshopul a fost moderat de prof. univ. dr. Manuela Epure, director al ICCS si de conf. univ. dr. Ramona Mihaila, ICCS. Worksopul a avut ca teme pricipale de discutii politica editoriala a publicatiilor stiintifice ale Universitatii Spiru Haret, publicatiile on-line o altenativa, criteriile in evaluarea publicatiilor online.
Invitati sa analizeze aceste teme au fost prof. univ. dr. Laura Stefanescu si conf. univ. dr. Madalina Constantinescu, de la Facultatea de Management Financiar Contabil, Craiova. In cadrul workshopului s-a pus accentul pe necesitatea indexarii publicatiilor stiintifice intr-o baza de date internationala, avand in vedere faptul ca cercetarea stiintifica si rezultatele cercetarii romanesti trebuie promovate pe plan international si integrate in acest flux global al cunoasterii. O conditie esentiala in atingerea acestui obiectiv il reprezinta publicarea articolelor intr-o limba de circulatie internationala, de preferinta limba engleza, considerata limba stiintei, limba publicatiilor stiintifice.
Acest workshop face parte dintr-o serie de worshopuri ce au ca tema publicatiile stiintifice, modul in care aceste publicatii se pot dezvolta si avea succes intr-o lume globalizata.

 

Reclame

Talk with us on researcher's forum !

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: